Årets digitala förebild

Inför Företagsgalan 2021 instiftade Unika Ludvika ett nytt pris, årets digitala förebild.
Priset delas ut till en av unika Ludvikas medlemmar som arbetat varumärkesbyggande och kreativt med sina sociala kanaler. Vinsten är såväl äran som en vinstcheck på 10.000kr för att fortsätta utveckla sina sociala medier. Vinnaren är en digital förebild för våra andra medlemmar.

Per Lodén och Ove Ek på Kurts Husvagnar

Motivering:
Årets Digitala förebild har verkligen hittat nyckeln till framgångsrika sociala medier. Här kombineras försäljning och marknadsföring på ett naturligt sätt, tillsammans med fantastisk service som tydligt känns genom skärmen. Med professionalism och kunnighet kan du lätt bli ”såld” när du tittar in på dessa sociala kanaler. De är etablerade på flera plattformar såsom Facebook, Instagram och YouTube. Att de även har kryddat med en del humor gör också att du gärna scrollar vidare i flödet.

Årets Digitala förebild har använt sina sociala kanaler på ett optimalt sätt. Trots att fokus alltid ligger på försäljning, välkomnas vi in i vardagslivet som företagare och alla de satsningar som görs på området. Medryckande och inkluderande i kombination med ett alldeles eget intro sticker de ut i mängden och bruset. Här skapas något utöver det vanliga. Grattis Kurts Husvagnar!

Årets butik

Life-butiken i Ludvika drivs av Sussi och Johanna Sakofall. De valde mitt under rådande pandemi att satsa på en nästan dubbelt så stor lokal för sin butik med skön miljö i gallerians bästa läge. Slutresultatet blev Sveriges största Life-butik till ytan.

Kundunderlaget har breddats efter att man varit lyhörda för vad som efterfrågas. Utöver sitt ordinarie sortiment finns nu bland annat lokala ägg, lokalt tillverkad choklad och även försäljning av tåg och bussbiljetter. Att båda brinner för det lokala går inte att ta miste på, både vad gäller service och varor.

Nominerade i kategorin
Colorama
Electronicas Mobilbutik
Life